nl de
Logo

Dagje Groenlo app

(3 activiteiten in één prachtige app)

De Dagje Groenlo app bied u een heel weekend of hele week leuk vertier in het vestingstadje Groenlo. Maar liefst drie activiteiten in één prachtige app.

Vesting Wandeling

Houd u van lekker wandelen en wilt u ondertussen meer te weten komen over het vestingstadje Groenlo, dan is de Dagje Groenlo app zeer geschikt. Via Google Maps kunt u een eigen route lopen en u loopt van hotspot naar hotspot. Deze zijn duidelijk aangegeven op de kaart en u kunt kiezen uit drie talen, Nederlands, Duits en het Groenlose dialect. Ook kunt u kiezen voor gesproken tekst. Meer dan 200 foto’s ,11 filmpjes en 10 carnavalsschlagers over Groenlo complimenteren het geheel. De geweldige dialectteksten met een knipoog zijn de kers op de taart. Ga op ontdekking door het mooie vestingstadje Groenlo.

Get the Picture

Voor de speurders en puzzelaars hebben we Get the Picture gemaakt. U loopt van detailfoto naar detailfoto en bij elke foto wordt een meerkeuzevraag gesteld. Hebt u de detailfoto gevonden, maak dan van het groter geheel een foto en aan het eind kunt u via de knop Antwoorden alle juiste twintig detailfoto’s zien. U kunt in totaal twintig punten verdienen en deze score wordt na de laatste vraag getoond. U kunt iedereen via Social media laten weten hoe goed u Get the Picture volbracht hebt.

Kinderspeurtocht

Deze speurtocht is zeer geschikt voor kinderen. U loopt deze mooie route van foto naar foto en onderweg worden 10 vragen gesteld. De antwoorden moet u fotograferen en onder de knop Antwoorden ziet u de juiste foto’s. Onderweg komt u onder andere langs het mooie dierenpark en een geweldige natuurspeelplaats. U komt langs de mooiste plekjes van Groenlo.

Webshop

De DAGJE GROENLO app kunt u aankopen via onze webshop: www.groepsuitjesgroenlo-apps.nl Na betaling ontvang je de eenmalige QR-code en kun je de app downloaden in de Play Store of App Store. Via de gebruikescode en het wachtwoord kun je starten met de app. Ben je met meerdere groepjes dan hebben we speciale prijzen voor groepen.

Kerkers onder het Stadshuis

Sinds september 2016 zijn de kerkers onder het stadhuis in Groenlo weer toegankelijk voor het…

info_outline Lees meer keyboard_arrow_down Reserveer direct

Groenlo Experience

De oude vestingstad Groenlo, gelegen in de Achterhoek, kent een veelbewogen geschiedenis. Tijdens de…

info_outline Lees meer keyboard_arrow_down Reserveer direct

Festung Battle auf den Kickbikes

Möchten sie Aktiv und sportlich sein? Dann ist der Kickbike Vesting Battle wirklich etwas für Sie.…

info_outline Lees meer keyboard_arrow_down Reserveer direct
Whatsapp
Stel een vraag